Graffiti - Photo shoot

Här har jag och min dotter Josefin spunnit loss fullständigt!

Hon i mina kreationer! Vi är väldigt nöjda med resultatet!

 

 

När jag skapar brudklänningar så har jag alltid min blivande brud som samarbetspartner. Hon har sina tankar och idéer om sin drömklänning. Hur skärning, siluett och kjol skall vara, om det skall vara tyll eller siden, spets eller inte. När jag däremot skall sy långklänningar i min studio så kan jag själv låta mina egna idéer flöda fritt. Ofta är jag ute på tygaffärerna och bara kikar omkring, jag finner ett tyg och ser genast hur en klänning skulle kunna se ut. Jag ser också framför mig vem som skulle kunna bära den.

 

Jag är mycket förtjust i blommigt, gärna storblommigt. Jag är också glad i 3D-tyger, blommor som liksom står ut från grundtyget och ger en spännande effekt. Dessa är dock inte lätta att få tag i tyvärr. Jag får ofta titta utanför Sverige och beställa på nätet.

 

I det här blogginlägget får ni ta del av min fotografering i graffiti-området utanför Stockholm kallat Snösätra. Där är det tillåtet att göra graffiti och människor vallfärdar dit, även turister faktiskt, för att beskåda den vackra konsten. Jag hade länge känt att mina feminina klänningar skulle passa mycket bra in i den röra, lite grova miljön och se själv, visst har jag rätt? Graffitin och gruset tar fram en del av mig, en busigt lite stökig del som väger upp fint mot blommor och siden.

 

Även denna gång ställde min egen kära älskade dotter Josefin upp som modell framför min kamera. Vi var där en kväll i sensommar-ljuset och Josefin hade en riktigt girl-power feeling! Hon hade DET i ögonen och vi kände båda att vi gjorde magi! Vi fotade flera olika outfits och matchade graffitin med mina klänningar och kjolar. Se och njut.

 

 

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga användarupplevelse. Vi säljer inte din information. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke och läsa mer om cookies här.

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng