Den lilla svarta

Min fina logga

 

 

 

Min logga som Robin&Björk skapat är så fantastisk. När de byggde och skapade min hemsida lisajansdotter.se började de med att formge min logga. De fann direkt vad som är “jag”, en logga som talar om hur mitt formspråk ser ut vid första ögonkastet. En logga som passar in i alla lägen och som ger hela mitt uttryck en helhet.

 

Alla behöver den lilla svarta…

 

Jag fortsätter det svarta temat från häromdagen. Jag har sytt några svarta långklänningar, en lite enklare i siluetten men med häftiga ärmar i organza. Den andra i exklusiv siden satin, tunn och svår-sydd med en överdel i spets. De passar Josefin som hand i handsken och hon visar dem otroligt läckert på fotograferingen. Tack gumman I love you!

 

 

 

GO BLACK!

 

#lisajansdotter #inspiration #lacegown #outfit #inspo #glamour #scandinaviandesign #handmade #beautiful #look #fashion  #couture #coutureaddict

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga användarupplevelse. Vi säljer inte din information. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke och läsa mer om cookies här.

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng